Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Nederlands Nederlands
Uw winkelwagen is leeg!

NIEUWS

Beste,

Hierbij willen wij je laten weten dat het evenement; The Golden Years of Dutch Pop Music op 25-10-2017 in Hart van Holland is verplaatst. Hierdoor zal het concert nu plaatsvinden op 29-04-2018. De locatie en tijd zijn niet veranderd.

Reden:
'Twee van de namen die nu op de line-up staan, komen te vervallen. Blue Diamonds zanger Riem de Wolff overleed helaas op 12 september 2017 en voormalig Golden Earrings zanger Frans Krassenburg onderging onlangs een operatie aan zijn keel en mag tijdens zijn herstel niet zingen.

Aangezien het vinden van een goede vervanger op zo'n korte termijn niet kan worden realiseert, is er besloten het evenement te verschuiven. De rest van de line-up blijft intact en de nieuwe namen zullen snel bekend worden gemaakt.'

Je tickets blijven gewoon geldig. Het is dus niet nodig om je tickets om te ruilen voor nieuwe tickets. Komt de nieuwe datum je niet goed uit? Dan kan je uiteraard het geld voor je tickets terugkrijgen.

Hoe kan je je geld terugkrijgen?
Heb je de tickets via internet of telefonisch gekocht? Klik dan hier om je geld terug te vragen. Kies categorie afgelast/verschoven in het dropdown menu van het contactformulier. Je kan je geld terugvragen tot en met 31-12-2017. Je kan alleen een terugbetaling verwachten indien je de tickets ook via Ticketmaster hebt gekocht.

Let op: een eventueel geboekte hotelovernachting dien je zelf te annuleren/wijzigen.

Er zijn geen producten in deze categorie.