Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Nederlands Nederlands
Uw winkelwagen is leeg!

NIEUWS

Opnames The Golden Years Of Dutch Pop Music concert vanaf 6 juli uit op CD+DVD

Goed nieuws voor de fans van de betere Nederpop: de opnames van het stijf uitverkochte Golden Years Of Dutch Pop Music concert van afgelopen april worden uitgebracht. Vanaf 6 juli ligt de CD+DVD The Golden Years Of Dutch Pop Music Live in de schappen. Je kunt het album nu al reserveren.

Het door Johan Derksen gepresenteerde concert vond plaats op 29 april in een uitverkocht Hart van Holland in Nijkerk. Naast George Baker en Peter Koelewijn gaven de Pioniers van de Nederpop Rudy Bennett (The Motions), Frans Krassenburg (Golden Earrings), Theo van Es (The Shoes) en Johnny Kendall acte de présence, aangevuld met ‘special guest’ Dave Berry, die indertijd met songs als This Strange Effect, Little Things en Now met name in de lage landen grote hits scoorde.

Het evenement is vernoemd naar The Golden Years Of Dutch Pop Music,de onder liefhebbers zeer gewaardeerde cd-reeks die de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek in kaart brengt. "Beter dan ooit wordt de Nederpop heruitgegeven in Golden Years", schreef De Volkskrant eerder. "De reeks is verslavend (…) stiekem wil je alle delen in huis hebben". De serie telt inmiddels liefst 63 delen en er zijn al meer dan 120.000 exemplaren van over de toonbank gegaan.

 

Er zijn geen producten in deze categorie.